Közlekedésbiztonsági nap a Cseperedő Tagóvoda gyermekeinek részvételével

A Cseperedő óvoda iskolába készülő nagycsoportosai a BRFK XVIII. Kerületi Rendőrkapitánysága által szervezett- közlekedésbiztonsági napon vehettek részt a XVIII. kerületi KRESZ parkban.

Bemutatkozik Takácsné Boda Erzsébet, a Mocorgó Tagóvoda vezetője

Takácsné Boda Erzsébet a BP18 Egyesített Óvoda Pestszentlőrinci Mocorgó Tagóvodájának vezetője, szakvizsgázott óvodavezető.

Bemutatkozik Mészárosné Tömösközy Judit, a Kerekerdő Tagóvoda vezetője

Mészárosné Tömösközy Judit a BP18 Egyesített Óvoda Pestszentlőrinci Kerekerdő Tagóvoda vezetője, mesterpedagógus, szakvizsgázott fejlesztőpedagógus, szakvizsgázott gyógytestnevelő, szakvizsgázott közoktatásvezető.

Bemutatkozik Vecsei Brigitta, a Zenevár Tagóvoda vezetője

Vecsei Brigitta a Zenevár Óvoda tagóvodavezetője, mesterpedagógus és integrációs szakember.

Tojásfát díszítettek óvodásaink Húsvétra készülve

Több helyszínen is színes tojásfák fogadták a járókelőket Húsvét előtt Pestszentimrén is Pestszentlőrincen is

Bemutatkozik Horváthné Kapocsi Anikó, a Szivárvány Tagóvoda vezetője

Horváthné Kapocsi Anikó a BP18 Egyesített Óvoda Pestszentlőrinci Szivárvány Tagóvoda vezetője, óvodapedagógus, mesterpedagógus, óvodai szakértő, szakvizsgázott közoktatásvezető, esélyegyenlőségi referens végzettséggel.

Gordon neveléspedagógiai képzésen vettek részt munkatársaink

Április 19-én második alkalommal is sikeresen zárult az EQ és Gordon 30 órás akkreditált képzésünk a BP18 Egyesített Óvoda szervezésében

Bemutatkozik Herpainé Ábrányi Dóra, a Zöld Liget Tagóvoda vezetője

Herpainé Ábrányi Dóra a BP18 Egyesített Óvoda Pestszentimrei Zöld Liget Tagóvodájának vezetője - környezeti nevelő, gyógytestnevelő, szakvizsgázott óvodavezető, mesterpedagógus.

Ingyenes kulturális programon vehettek részt az iskolába készülő óvodásaink

A XVIII. kerületi Önkormányzat támogatásával a Fabula Bábszínház Mazsola és Tádé ingyenes bábelőadására kaptak meghívást a Rózsa18-ba és a Pestszentimrei Közösségi Házba az iskolába készülő óvodás gyerekek.

Korcsályázni jó! A Bókay kerti jégpályán jártak óvodásaink ❄️

A kerületi óvodás gyerekek a Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata által biztosított ingyenes programokon ismerkedhethetnek a téli sportokkal - a Bókay kertben található jégpályán a korcsolyázással.