Új beruházás valósul meg a Zöld Liget Tagóvodában

Egy skót és egy spanyol beruházás mellett a pestszentimrei Zöldliget óvoda került be a StepUp mintaprojektjébe. A kerületi intézményben megújul a homlokzat, szigetelést kap a tető és lecserélik a fűtési rendszert.

Antibakteriális hatású sószoba nyílt az imrei Napsugár Óvodában

A lőrinci Nyitnikék Óvodában tornaszoba készül, amelyben mászófal is lesz. A 18. kerületi óvodák komplex egészségfejlesztési programjában udvarfelújítások is szerepelnek.

A BP18 Egyesített Óvoda és a Napsugár Bölcsöde is megújult belülről az óvodások érkezésére

Frissen festett csoportszobák várták a kicsiket a kerület óvodáiban, a karbantartási munkákat a Városgazda18 végezte. Az Egyesített Óvodában folytatódott a felújítás, a Napsugár Bölcsőde pedig 21. századi színvonalú konyhát kapott.

Óvodás fesztivál a Kondor Béla Közösségi Házban

Idén a Német Nemzetiségi Önkormányzat hagyományos rendezvényére soroksári, pestszenterzsébeti és vecsési gyerekek is meghívást kaptak.

A Föld Órája a BP18 Egyesített Óvodában

A kerületi óvodások is csatlakoztak a Föld órája akcióhoz. A kicsik a Kondor Béla sétányon próbálhatták ki a környezetbarát játékokat.

Felújított játszóvár a Csemete Tagóvodában

A régi elemek felhasználásával költségtakarékosan újították fel a Csemete Óvoda udvarán álló játékvárat.

Eredeti sváb bútorok között táborozhatnak nyáron a gyermekek a Német Nemzetiségi Önkormányzat újonnan kialakított közösségi házában

A Vackor Óvoda egykori gondnoklakásának hasznosítását a "nagyönkormányzat" is támogatta.