Zöldike Tagóvoda

Zöldike tagóvodánk 1953 óta működik, három vegyes életkorú csoportban 70 gyermeket fogad. ”Madárbarát” kert, jól felszerelt óvoda udvar, családbarát környezet várja az óvodába érkezőket. Az épülethez egybefüggő játszóudvar tartozik, nincs csoportonként elkülönítve. Ezt a gyermekek szabadság érzésének és a játékválasztási lehetőségének biztosítása érdekében fontosnak tartjuk. Az udvaron homokozók, ügyességet és mozgást fejlesztő játékok, nyári időszakra árnyékolók biztosítják a szabadtéri tevékenység lehetőségét. Az udvar egy részében tanösvényt, virágos és sziklakertet alakítottunk ki, ahol a gyermekek maguk is gyakorolhatják a növények gondozását. Óvodánk rendelkezik a törvény által ajánlott személyi feltételekkel. Az Egyesített Óvoda intézményvezetője koordinálja a szakmai-, közösségi-, gazdasági élet szervezésével együtt járó feladatokat, munkáját óvodai egységenként tagóvoda-vezetők segítik.

Aktuális
Szülői értekezlet

Az év eleji szülői értekezlet időpontja: szeptember 7., 16:30.

Szülői értekezlet a leendő kiscsoportosok szüleinek

A leendő kiscsoportosok szülei részére szervezett szülői értekezletet augusztus 25-én, csütörtökön, 16 órakor tartjuk. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

A tavaszi szünet ideje alatt (április 14. és 19.) összevont csoporttal működik az óvoda

Április 14-én, csütörtökön, és április 19-én, kedden a tavaszi szünet miatt összevont csoporttal működik az óvoda.

Zöld hírek
Téli madárvédelem, főszerepben Peeperrel, a bagollyal 🦉

Ismét óvodánkban köszönthettük a Tüskéshátú Madártanodából Orsi nénit, akit ez alkalommal Peeper, a bagoly kísért el.

Nálunk járt a Tüskéshátú Madártanoda sünije 🦔

Az állatok világnapja alkalmából ellátogatott hozzánk a Tüskéshátú Madártanoda munkatársa, Orsi néni, aki egy igazi sünt is hozott magával.