Nyitnikék Tagóvoda

Óvodánk a XVIII. kerületben kertes, családi házas, jó levegőjű, csendes környezetben található. Intézményünk hat homogén életkorú (kis, középső, nagy) csoporttal működik. Csoportszobáink jól felszereltek, gazdag eszköztárral (nagyméretű interaktív kijelzők, esztétikus új bútorok, igényes, fejlesztő játékok) rendelkeznek. Az óvodánkban folyó pedagógiai munka alapelveit, az Óvodai nevelés országos alapprogramja határozza meg, ami épít a hazai óvodai neveléstörténet hagyományaira, értékeire, nemzeti sajátosságaira, a pedagógiai és pszichológiai kutatások eredményeire, a nevelésügy nemzetközileg elismert gyakorlatára. Nevelőtestületünk 1992. óta foglalkozik kiemelten a „Környezet megismerése és természetvédelmi nevelés”-sel. A Pedagógiai Programunk elkészítéséhez a „NÉGYSZINVIRÁG” vésztői óvodai programból a „Mesélő természet, beszélő környezet” részt adaptáltuk, kiegészítve a helyi sajátosságainkkal.

Aktuális
UDVARI JÁTSZÓESZKÖZZEL GAZDAGODTUNK

Támogatói felajánlásból udvari játékkal bővült udvarunk.

TORNASZOBA FELÚJÍTÁS ÓVODÁNKBAN

A tornaterem újrabetonozása, a bejárati ajtó, radiátorok cseréje, a festési munkák elvégzése után új sportpadló burkolatot kap a tornaterem.

Szakköri jelentkezés a 2021/2022 nevelési évben

2021. október 15-től újra indulnak a szakkörök. A szakkörök listáját a szülői igények figyelembevételével a tagóvodavezetők szakmai

Zöld hírek