Szivárvány Tagóvoda

1965-ben átadott Ybl díjas épület, a Lakatos lakótelepen. Az egyemeletes épület és a nagy udvar a főútvonaltól távol parkokkal, emeletes és családi házakkal, valamint társintézményekkel – bölcsődével, iskolával – körülvéve helyezkedik el. Öt csoportunkban, melyek vegyes szerkezetűek, jelenleg 125 óvodás gyermek nevelését és ellátását biztosítjuk. A nagy, fás, bokros udvarunkban minden csoportnak saját udvarrésze van, ahol egyre bővülő számú játék- és sportszerek, ovi-foci pálya, tanösvény, teszik lehetővé gyermekeink játék-, mozgásigényének kielégítését, valamint sokoldalú fejlesztését. A kerületben egyedi udvari eszközparkkal, közösségi bio kertel rendelkezünk. Óvodánk belső tere kicsi, de családias és a csoportszobák is barátságosak. Tornaszoba, só fal, galéria, fejlesztőszobák rendelkezésre állnak.

Aktuális
MÁRCIUS 15-i MEGEMLÉKEZÉS

Minden csoportban másként készültek a megemlékezésre.

„ÉV ÁLLATBARÁT ÓVODÁJA 2022" CÍMET KAPTUNK!

Az év állatbarát Óvoda címet vehettük át nyár elején az Állatorvostudományi Egyetemen.

Zöld hírek
EL SEM TUDJUK KÉPZELNI, MI LENNE VELÜNK A MÉHEK NÉLKÜL.

Ebben a témában írt ki nemzetközi rajzpályázatot az Országos Magyar Méhészeti Egyesület. Óvodánkból is küldtünk rajzokat. Közel 6500 alkotás közül nem kerültünk be az első tíz közé, de óriási dicséret és gratuláció kis tehetségeinknek! 🏆😊

VÍZ VILÁGNAPJA

A víz fontos az élőlények számára. A világnap alkalmából még jobban kiemeljük, hogy védjük, vigyázzunk a vízre. Figyeljünk oda, hogy ne pazaroljuk. A csoportok más-más módszerrel dolgozták fel ezt a témát!

NEM SZERETEM ÁLLATOK.

A környezettudatos magatartáshoz szükségesnek tartjuk, hogy a gyermekek megismerkedjenek olyan állatokkal is, ami nem éppen a kedvencek közé tartoznak. A nem szeretem állatok is lehetnek hasznosak és hozzátartoznak a mindennapjainkhoz.