Nagy örömmel osztom meg mindenkivel, hogy április 19-én zárult a második EQ és Gordon 30 órás akkreditált képzésünk, mely a BP18 Egyesített Óvoda szervezésében és támogatásával valósult meg

Az óvodáinkban dolgozó nevelést segítő szakemberek pedagógiai és gyógypedagógiai asszisztensek vehettek részt a tréningen.

A képzésre való jelentkezés a munkavállalók belső indítattásából fakadó tanulási igényére épült,  de fontos szempont volt, hogy a képzésre való jelentkezést megerősítse a tagóvodák vezetőinek szakmai állásfoglalása.

A képzést vezető Egyed Gabriella tagóvoda vezető, Gordon instruktor összefoglaló gondolatai a képzésről:

👉 A résztvevők nagyon motiváltak, érdeklődőek voltak, aktívan vettek részt a feladatok megoldásában, új technikákat, módszertani ismereteket sajátítottak el.

👉 Rengeteg értékes tapasztalattal, igazán használható tudással gazdagodtak: nem csak szakmai eszköztáruk bővült, hanem fejlődött önismeretük, önbizalmuk, jártasabbak lettek a kommunikáció és a konfliktuskezelés terén is.

👉 Megerősítést kaptak abban, hogy mindannyian értékes emberek és nélkülözhetetlen segítői, partnerei az intézményükben dolgozó pedagógusoknak.

Bognárné Lakatos Krisztina óvodapedagógus, Gordon instruktor a képzés másik trénere nevében is köszönöm a lehetőséget, hogy kerületünkben egyre több pedagógust és nevelést segítő munkatársat ismertethetünk meg a Gordon módszerrel, szemlélettel, segítve óvodai munkájukat, személyes fejlődésüket!