Forgalomlassítás a gyermekek védelmében!

A Zöldike oviban madárbarát kert, jól felszerelt udvar és családbarát környezet várja az óvodába érkezőket. Az intézményvezetők és a tagóvodavezető is sokat tett azért, hogy ilyen jól ellátott és jó állapotú lett az óvoda. Fejleszteni azonban mindig van mit, ezúttal az alábbi újítások valósultak meg:

1. Egyrészt az ovi konyhája megérett a felújításra, ezért új óvodai tálalókonyha kerül a régi helyére, új rozsdamentes konyhai eszközökkel, új melegvízrendszerrel, tűzhellyel, hűtővel és egyéb kiegészítőkkel.

2. Az ovi homokozójának felújítása még a héten megkezdődik a Városgazda Zrt. segítségével, hogy a gyermekek minél hamarabb újra birtokba vehessék azt.

3️. Az ovi környékén jelentősen megnövekedett a forgalom, hiszen sokan használják kerülő útnak a Ráday Gedeon utcával párhuzamos Babits Mihály utcát, ezért sok szülő jogosan aggódik gyermekei testi épsége miatt.

Több egyeztetés, szakmai jóváhagyás és Szaniszló Sándor polgármester támogatását követően örömmel írjuk le, hogy a Kosztolányi Dezső – Babits Mihály utca kereszteződésében egy új térkővel burkolt emelt szintű forgalomlassító csomópont épül.