Tisztelt Leendő Partnereink! / Kedves Érdeklődő Szülők!

A kialakult rendkívüli járványügyi helyzet és az ezekkel kapcsolatos országos intézkedések jelenleg is fennállnak. Ennek okán nem tudjuk biztosítani az Önök és gyermekeik részére a személyes jelenléttel járó látogatást, az óvodákkal való ismerkedés során.

A következő megoldásokat kínáljuk fel Önöknek a tagóvodákkal kapcsolatos információk megismerésére:

2022. április 15-től a BP18 Egyesített Óvoda honlapján, a Galériában elérhető az óvodák tárgyi környezetét- csoportszobákat, udvart bemutatkozó képi anyag, mely megmutatja az óvoda sajátosságos adottságait, tárgyi felszereltségét. Célunk, hogy képet kaphassanak épületeink felszereltségéről, a pedagógiai célú eszközeinkről, innovatív kezdeményezéseinkről, benyomást szerezhessenek tagóvodáinkról.

2022. április 12-től a tagóvodák vezetői, telefonon és e-mailen keresztül válaszolnak az egyéni megkeresésekre. Munkatársaink megpróbálnak legjobb tudásuk szerint segítséget nyújtani az egyéni élethelyzetekből fakadó kérdéseikre.

Köszönjük együttműködésüket, kérjük keressenek bennünket bizalommal!

A BP18 Egyesített Óvoda intézményvezetőjeként kérem Önöket, hogy tájékozódjanak a honlapon megadott elérhetőségeinken!

Gyermekük 2021/2022. nevelési évre történő óvodai jelentkezésével kapcsolatos kérdéseiket feltehetik a ovodaijelentkezes.bp18@gmail.com e-mail címen és a +36/20-225-24-76 telefonszámon.

Az óvodajelentkezési időszak 2022. május 2. és 5. között lesz, a jelentkezés a BP18 Egyesített Óvoda weboldalának főoldalán elérhető űrlap kitöltésével lesz lehetséges. 

Gyermekeiket nagy szeretettel várjuk munkatársaimmal a BP18 Egyesített Óvoda intézményeibe!

Keressenek minket bizalommal!

 

Budapest, 2022. április 08.

Kékesi Szilvia

Intézményvezető

 

Az óvodai beiratkozási hirdetményt a Megnyitás szóra kattintva tekinthetik meg: Megnyitás